dierenartsencentrum van de 2 Ourthes – dierenartsen in Houffalize

U zoekt een dierenartsencentrum in HOUFFALIZE, dichtbij Gouvy of Bastogne ?
De dierenartsenpraktijk van de 2 Ourthes heet U welkom.

veterinaire-accorche-vacciner-animaux-veterinaire-Houffalize

DIERENARTSENCENTRUM 2 OURTHES – Uw dierenarts Houffalize

De dierenartsencentrum van de 2 Ourthes bestaat als sinds 1999 in de gemeente Houffalize.
De team is samengesteld door drie vakkundige dierenartsen en één dierenartsassistente.

Wij ontvangen uw gezelschapsdieren in een aangename ruimte die aangepast is aan hun behoefte of ziektebeeld. Onze spreekuur gebeurt hoofdzakelijk op afspraak bij de dierenartsencentrum voor de honden, katten en konijnen.

Het spreekuur op afspraak dient voor een beter comfort van onze kleine patiënten alsmede van hun eigenaren door het verminderen van de wachttijd en het contact met andere dieren.

Onze dierenartsencentrum in Houffalize, dichtbij Gouvy en Bastogne is ingericht met (ultra)moderne (apparatuur) uitrusting voor onze spreekuur, de chirurgische ingrepen, röntgenfoto’s, echografie alsmede voor de oog ingrepen en orthopedische ingrepen. Onze team van drie dierenartsen laat ons toe om echt reactief te zijn om zo snel mogelijk voor uw huisdier te zorgen.

Als het nodig is, kunt u contact opnemen met onze dierenarts spoedgevallen. Wij grijpen snel in om uw huisdier te helpen beter te worden en het onnodige lijden te voorkomen.

DIERENARTSENCENTRUM 2 OURTHES – Onze diensten

De volgende diergeneeskundige diensten zijn ter beschikking voor uw huisdieren :

Zorg voor de gezelschapsdieren 

Onze dierenartsencentrum stelt al zijn handigheid ten dienste van uw huisdieren : honden, katten en konijnen. Onze dierenartsen staan tot uw beschikking voor algemeen advies en vragen over de gezondheid van uw lievelingsdier.

Voedsel honden/katten 

De goede gezondheid van uw kat of hond hangt ook af van het voer. Ontdek in onze dierenartsencentrum te Houffalize, dichtbij Gouvy en Bastogne, de verschillende soorten voedsel die voldoen aan de voedingsbehoefte van uw huisdier.

chirurgie-veterinaire-Houffalize

Chirurgie

Wij beschikken over een operatiekamer om alle gepaste en zorg operaties uit te voeren. Wij voeren operaties uit zoals castratie, sterilisatie alsmede bepaalde andere operaties op zacht en harde weefsel.

echographie-veterinaire-Houffalize

Medische beelden (Röntgenfoto’s/Echografie)  

Onze unit medische beelden laat ons toe om de aanvullende onderzoeken uit te voeren die wij nodig hebben in geval van vermoedelijk botbreuk of andere trauma die radiologisch te ontdekken is. Een kostbare tijdsbesparing om uw huisdier zo snel mogelijk te helpen en verzorgen. Wij beschikken ook over een echografie scanner die ons toelaat om de dracht van uw teef te bevestigen of om andere abdominale echografie uit te voeren als het nodig is.

urgences-veterinaire-Houffalize

Diergeneeskundige spoedgevallen

Zoals voor de mensen, diergeneeskundige spoedgevallen kunnen niet wachten. Om alle kansen te geven aan uw lievelingshuisdier, neem contact op. Wij grijpen zo snel mogelijk in bij de dierenartsenpraktijk.

DIERENARTSENCENTRUM 2 OURTHES – Openingsuren

Onze dierenartsencentrum is open voor alle spreekuren
volgens de volgende uren :

veterinaire-houffalizeMaandag tot en met vrijdag – van 9u tot 18u,,

veterinaire-houffalize  Zaterdag – van 9u tot 12u,

veterinaire-houffalize Zondag – Gesloten.

De spreekuren gebeuren op afspraak iedere dag en zaterdag ochtend.
De spreekuren zonder afspraak zijn van 17u tot 18u enkel door de week.

message-veterinaire-Houffalize

DIERENSARTSENCENTRUM 2 OURTHES – Contact

Om een afspraak te maken voor een algemeen spreekuur voor uw huisdier of voor ieder andere vraag, aarzel niet om contact op te nemen met onze team dierenartsen in Houffalize, dichtbij Gouvy en Bastogne.

    Ja, ik accepteer dat de verzamelde persoonlijke gegevens 2 jaar worden bewaard als onderdeel van contact met het bedrijf om toegang te krijgen tot de diensten die het biedt

    maps-veterinaire-Houffalize

    Route de, Sommerain 10 –
    6661 Houffalize